Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szalagok

Szereted a vidám, élénk színeket vagy éppen egy elegáns szalagra van szükséged!? Egyszínű szalag... pöttyös szalag... vékony szalag... vastagabb szalag... Jó helyen jársz!

Néhány szóban a csodás organza szalagról

A lágy tapintású, légies hatást keltő organza szalag sok ügyes kezű hölgy kedvence. Ezt az átlátszó, roppant vékony szövetet eredetileg selyemből készítették, de ma már számos egyéb típusa is létezik, például a poliészterből készített organza. Az organza annyi bájjal és kellemmel bír, hogy a menyasszonyok körében is elképesztő népszerűségnek örvend. A leendő arák ugyanis szívesen látják ezt a kifinomult eleganciát sugárzó szövetet a ruháikon. Az organza szalag ezen kívül gyakran tűnik fel az esküvői dekorációban is.

Prémiumminőséget képviselő organza szalag

A szóban forgó dekorációs elem elképesztően színes skálán mozog, így a minőség tekintetében is vannak olyan darabok, amelyek magasan kiemelkednek a hagyományos társaik sorából. A hővel vágott szalagok például remek példa erre. A puha szalagokkal nagyon könnyű dolgozni, így azok sokoldalúan használhatóak fel. Maradjunk még kicsit az esküvői dekorációknál, hiszen a tapasztalat is azt mutatja, ezen a területen alkalmazzák a legtöbbször a kellemes tapintású anyagot. Némi kézügyesség, no meg kreativitás fejében csodaszép masnik készíthetőek organzából, ami nemcsak az esküvői csokrot, de az asztaldíszeket is páratlanul egyedivé varázsolják. Mivel az organza szalag valóban széles spektrumon mozog a kivitelezésében, legyen szó a paramétereiről vagy a színéről, biztosak lehetünk abban, hogy a személyes ízlésünkre szabhatjuk a választást. Az pedig igazán csak hab a tortán, hogy a szalagok, még a prémiumminőség esetén sem terhelik meg nagyon a pénztárcánkat.