Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Levendula termékek

Decoupage technikával készített, levendula mintával díszített egyedi ajándék ötleteket találsz itt. A termékek mind gondos munkával, kézzel, szívvel és szeretettel készültek.

Találsz itt számos lakberendezési tárgyat, lakásdekorációs kiegészítőt, illetve használati tárgyakat. Minden alkalomra megtalálod a megfelelő ajándékot legyen az egy névnap, születésnap, évforduló vagy karácsony.

Rendezés:

Levendulás képkeret

Raktáron
Cikkszám: DEC_LEV_030
1.490 Ft
Dekupázs technikával, levendula mintával díszített fa képkeret. 9*13 cm

Kézműves ajándék szívből, szeretettel

A kézműves ajándék iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik. A kézzel készített tárgyak igazi értékkel bírnak és magukban hordozzák azt a fajta különlegességet, amit sokan látunk szívesen viszont az otthonunkban. A dekupázs technikával készített tárgyak között mindenki megtalálhatja azt, amelyik az otthona stílusához passzol vagy éppen a megajándékozni kívánt személy ízlésének megfelel. 

Kézműves tárgyak a kreativitás erejével

A szaküzletekben rendszerint ugyanazokkal az ajándéktárgyakkal találkozhatunk és néha olyan érzése van az embernek, mintha futószalagról gördültek volna le. Nem véletlen, hogy a kézműves ajándék esetében a benne rejlő kreatív erő is pozitívumnak számít. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a személyre szóló meglepetés legalább olyan fontos a mai kor emberének, mint a kézműves jelleggel készített ajándéktárgyak. 

A levendula színvilága mindenki szívéhez közel áll. Az ilyen dekorációval készített tartók, dekorációk és egyéb, praktikus tárolók között bármelyik korosztálynak megtalálhatod a megfelelőt. Nagyszüleid egy személyre szóló dekorációnak éppen úgy örülni fognak, mint a levendulás teafilter tartónak. Születésnapra, névnapra, évfordulóra, vagy csak a hétköznapokban szeretettel átadott meglepetés gyanánt is remek választásnak bizonyul a kézműves ajándék. Lehetőséget kínál arra, hogy kicsit visszarepüljünk az időben és a vintage romantikáját csempésszük az ajándéktáskába, esetleg a saját otthonunk falai közé. Ne feledkezz meg ajándékozás alkalmával az ízléses csomagolásról sem!