Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Várunk tavasz!

Manka
2023. 02. 25. 22:20:25
Várunk tavasz!

Korábban kel a nap… reggelente csiripelnek a madarak… előbújtak a hóvirágok…

Ez már minden bizonnyal azt jelenti, hogy hamarosan itt a tavasz!

Itt az ideje, hogy otthonodba is tavaszi hangulatot teremts, és beszerezd az ehhez szükséges dekorációs kellékeket, alapanyagokat.

Kreatív hobbi webáruházunk – www.mankamuhelye.hu – széles tavaszi termékkínálattal vár, hogy a húsvéti ünnepre az alkalomhoz illően díszíthesd otthonod.

Húsvéti asztaldísz vagy ajtódísz készítéséhez szükséges alapok (különféle koszorúk, műanyag és kerámia tálak…) mellé számtalan selyemvirágból választhatsz a szivárvány minden színében. Díszedet egy egyedi felirattal vagy táblával, színes szalagokkal és csipkékkel, dekorációs figurákkal teheted igazán teljessé.

Ha nem akarsz belebonyolódni egy komolyabb asztaldíszbe, de mégis szeretnél valami igazán tavaszit a nappali vagy a konyha asztalára, akkor ajánljuk élethű gumi tulipánjainkat, melyeket több színben is beszerezhetsz nálunk.

Húsvétra hangoldóva egy vázába állíthatod a tőlünk beszerzett aranyeső és barkaágat, mely garantáltan hosszú életű, nem hullik és mindig jól mutat. Ágaikra tojásokat, bárány vagy nyuszi figurákat is akaszthatsz.

Ha igazán kreatív vagy, és valami egyedivel szeretnéd meglepni a locsolókat, akkor a legkülönlegesebb ajándékokat számukra Te magad készítheted el. A decoupage technikát alkalmazva, műanyag vagy hungarocell tojásokat, fa lapokat díszíthetsz húsvéti vagy tavaszi mintájú szalvétával és rizspapírral. A tojásokat repesztésekkel, antikolással még különlegesebbé teheted.

Bármilyen díszítés vagy alkotás mellett döntesz is, kreatív hobbi és dekorációs kellék webshopunk felületén mindent megtalálsz, ami az alkotáshoz szükséges.

Amennyiben segítségre, vagy jó tanácsra van szükséged, úgy keress minket elérhetőségeinken.

Manka saját tapasztalataival, ötleteivel és tanácsaival bármikor szívesen segíti munkádat.