Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Kedves Látogató, engedd meg, hogy bemutatkozzam. István Marianna, Manka vagyok. 2012-ben hobbiként kezdtem megismerkedni k reatív alapanyagokkal, majd a decoupage technika világa kezdte el betölteni a szabadidőmet. Örömömet találtam abban, hogy magam készíthettem el egy-egy családtagom, munkatársam, barátom ajándékait a különböző alkalmakra.

Az első lépés, ami felhívta a figyelmem arra, hogy tetszik az embereknek, amit csinálok és elindított utamon, az a szülővárosomban, Tiszavasváriban megrendezett I. Kreatív Olvasó Kiállítás volt a városi Könyvtárban. Először kételkedtem benne, hogy helye lenne itt a munkáimnak, illetve jött a kérdés, hogy mit is mutatnék meg, hiszen én minden elkészült tárgyat elajándékoztam…!? Végül részt vettem néhány általam készített kézműves termékkel. Ezután idegen emberek állítottak meg, dicsértek, bátorítottak…

Az évek alatt számos foglalkozáson vettem részt, ahol igyekeztem megismerni az újabbnál újabb kreatív hobbi alapanyagokat, illetve fejlesztettem készségeimet.

A környékemen egyre több megkeresést kaptam arra, hogy megjelenjek az általam, kézzel készített ajándék és lakberendezési tárgyakkal városi rendezvényeken, fesztiválokon, vásárokon, így 2014-ben megalakult Manka Kreatív Műhelye.

2015-ben az I. Országos Ildesign Decoupage versenyen 7. helyezést, majd 2016-ban 3. helyezést sikerült elérnem.

                                                                      

Közben egyre több rendezvényen vettem részt, most már átlépve a megye határt is. Összehozott a sors több üzlettel, akik viszonteladóként értékesíteni kezdték az én szívvel és szeretettel készített tárgyaimat, műhely foglalkozások keretében igyekeztem tovább adni tudásomat, tapasztalataimat másoknak is.

2018-ban mertem egy nagyot álmodni és a párom és családom támogatásával létrehoztam webáruházamat, ahol számos kézműves termék mellett belekezdtem a kreatív hobbi alapanyagok értékesítésébe is.

2018 nem csak emiatt nagy jelentőségű számomra, hiszen az elhatározás után nem sokkal megtudtam, hogy hamarosan anyuka leszek. Ez a tudat még inkább arra ösztönzött, hogy szeretnék azzal foglalkozni, ami számomra örömet okoz.

 

Mikor ezt a bemutatkozást írom egy 4,5 hónapos gyönyörű kisfiú anyukája vagyok, ő az, aki beragyogja minden napomat. Az ő nevelése és gondviselése mellett igyekszem eleget tenni az egyedi megrendeléseknek, valamint tapasztalataimmal és termékismereteimmel kiszolgálni és jó tanácsokkal ellátni a kreatív hobbi alapanyagok vásárlóit.

Persze az álmok még itt nem értek véget, szeretném mindazt elérni, amit egykoron célul tűztem ki magam elé.

 

Ha kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, keress bizalommal az oldalnak írt üzentben, e-mail címünkön: mankakreativmuhelye@gmail.com vagy telefonszámunkon: +36 30 605 5546.

Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel, Manka


Vállalkozás adatai:

Agócsné István Marianna - egyéni vállalkozó

Székhely: 4450 Tiszalök, Deák Ferenc utca 25/B

Nyilvántartási szám: 36028287

Adószám: 66562438-2-35

Bankszámlaszám: 11744137-24498393

E-mail: mankakreativmuhelye@gmail.com