Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Rólunk

Üdvözöllek Mankánál!

Sziasztok, Agócsné István Marianna vagyok, de szólíthattok bátran Mankának is!

                                                                                            

Egy olyan kreatív szellem vagyok, aki 2012-ben hobbiként kezdett megismerkedni a különböző kreatív alapanyagokkal, majd egyre mélyebben belemerült a decoupage technika világába. Az alkotás öröme és a saját kezűleg készített ajándékok öröme megtalálta az utamat, és ebben találtam meg a szabadidőm betöltésének tökéletes módját.

Az első komolyabb visszajelzést a szülővárosomban, Tiszavasváriban megrendezett I. Kreatív Olvasó Kiállításon kaptam, ahol az emberek pozitívan reagáltak az általam alkotott dolgokra. Ez az esemény indította el az utamat, és azóta számos foglalkozáson vettem részt, ahol mindig újabb kreatív technikákat ismerhettem meg.

2014-ben megalapítottam Manka Kreatív Műhelyét, ahol saját készítésű ajándékokkal és lakberendezési tárgyakkal jelentem meg városi rendezvényeken, fesztiválokon, és vásárokon. A kezdeti siker után két országos decoupage versenyen is részt vettem, és sikerült 7. és 3. helyezést elérnem.

                                                                     

2018-ban mertem egy nagyot álmodni, és a párom és családom támogatásával létrehoztam a webáruházamat, ahol nem csak a saját alkotásaimat, de kreatív hobbi alapanyagokat is értékesítek.

2018 egyéb szempontból is kiemelkedő év volt számomra, hiszen a vállalkozás elindítása után megtudtam, hogy hamarosan édesanya leszek. Most már két gyönyörű kisfiú büszke anyukája vagyok, akik minden napomat beragyogják.

Célom, hogy továbbra is éljem az álmokat, és mindazt elérjem, amit magam elé tűztem. A szakmai fejlődés mellett a család és az édesanyaság fontos részét képezi az életemnek. Szeretettel várlak webáruházamban, és remélem, hogy tapasztalataimmal és termékeimmel örömet szerezhetek a kreatív alkotás szerelmeseinek! Köszönöm, hogy velem vagy Manka Kreatív Műhelyében!

Ha kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, keress bizalommal az oldalnak írt üzentben, e-mail címünkön: mankakreativmuhelye@gmail.com vagy telefonszámunkon: +36 30 605 5546.

Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk!

Üdvözlettel, Manka


Vállalkozás adatai:

Agócsné István Marianna - egyéni vállalkozó

Székhely: 4450 Tiszalök, Deák Ferenc utca 25/B

Nyilvántartási szám: 36028287

Adószám: 66562438-2-35

Bankszámlaszám: 11744137-24498393

E-mail: mankakreativmuhelye@gmail.com