Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Szállítási információk

 

A küldemények kézbesítése, szállítása a Magyar Posta Zrt. együttműködésével történik. A termék várható szállítási idejéről tájékozódhatsz a termékoldalon. A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

 

Mennyi időn belül kapod meg a rendelésedet?


Igyekszünk minél hamarabb összecsomagolni és elküldeni a megrendelt árukat. A munkanapokon 12 óráig beérkezett rendeléseket még aznap összekészítjük, másnap átadjuk a kiválasztott futárszolgálatnak, majd ezt követő munkanapon érkezik hozzád a csomag.

Természetesen nagyobb szezonok, kedvezményes vásárlási napok alkalmával, ha sok megrendelésünk érkezik, akkor előfordulhat, hogy egy-két nap késéssel tudjuk küldeni a csomagot.

Minden szállítási módunknál egységes díjat alkalmazunk, mely súlytól független, nincsenek sávos súlymeghatározásaink.

Minden szállítási díj tartalmazza az egy napos időgarancia szolgáltatást, ami azt jelenti, hogy a feladást követő munkanapon megérkezik hozzád a rendelt csomagod.

Amint a termékek összekészítését megkezdjük, e-mailben értesítünk róla. Ezt követően már nincs lehetőséged a rendelésed tételeinek módosítására.

 

 

Szállítási költség:

 

A szállítási költség Magyar Postával történő házhoz szállítás esetén 30.000.- Ft alatt előre utalással 1.890.- Ft, 30.000.- Ft megrendelés felett ingyenes. A szolgáltatás díja a csomag súlyától függetlenül egységes, valamint tartalmazza az egy napos időgarancia szolgáltatást.

 

Postán maradó csomagok szállítási költsége egységesen 1.690.- Ft 30.000.- Ft alatti rendelés esetén, ezt meghaladóan a szállítás ingyenes. (előre utalás) A szolgáltatás díja a csomag súlyától függetlenül egységes, valamint tartalmazza az egy napos időgarancia szolgáltatást.

 

Posta Pont csomagok szállítási költsége egységesen 1.790.- Ft 30.000.- Ft alatti rendelés esetén, ezt meghaladóan a szállítás ingyenes. (előre utalás) A szolgáltatás díja a csomag súlyától függetlenül egységes, valamint tartalmazza az egy napos időgarancia szolgáltatást.

 

Csomagautomata csomagok szállítási költsége egységesen 1.590.- Ft 30.000.- Ft alatti rendelés esetén, ezt meghaladóan a szállítás ingyenes. (előre utalás)A szolgáltatás díja a csomag súlyától függetlenül egységes, valamint tartalmazza az egy napos időgarancia szolgáltatást.

 

Utánvételes fizetési mód választása esetén 400.- Ft költséget számítunk fel.

 

A szállítási lehetőségeket és azok árait a Pénztárban való rendelés véglegesítésnél láthatod, melyekből kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet.